Voor 1 portie:
2 zeebaarsfilets
1 venkel, kleingesneden
1 ui, of sjalot
1knoflookteentje, geperst
225 g krielaardappelen, gehalveerd
rozemarijn
zout en peper
ev. een scheutje witte wijn of Noilly Prat
olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 gr. Meng de krieltjes met rozemarijn en zeezout. Doe de ui, knoflook en venkel in een ingeoliede ovenschotel en leg er de aardappeltjes bovenop. Flink wat olijfolie erdoor husselen en minstens 30 min. in de oven. Kijk eens of de venkel en aardappelen al wat zacht worden en geef ze eventueel nog wat extra tijd. De laatste 10 min. mogen de visfilets erbij met wat peper en zout en extra olijfolie. Garneren kan met wat verse peterselie en/of venkelgroen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.