Voor 2:
3 stronkjes witloof
250 gr kippenfilet, in reepjes
1 appel (Pink Lady of Jonared)
restje roquefort (of andere blauwe kaas)
gevogeltekruiden (of peper, zout en paprika)
caesardressing *
klontje boter
walnoten (event.)
Bestrooi de kippenreepjes met flink wat gevogeltekruiden (of zout, peper en paprika). Bak de reepjes in de boter.
Snipper ondertussen het witloof en snij de appel (niet geschild) in partjes. Doe ze in een slakom en doe er wat citroensap over.
Doe er de gebakken kip en de verbrokkelde roquefort bij. Giet er een flinke scheut caesardressing over en meng goed. Eventueel kun je nog wat gehakte (wal)noten toevoegen voor de crunch.
* Caesardressing is kant en klaar te koop. Ansjovisfilets en parmezaanse kaas zijn de bepalende ingrediënten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.