dinsdag 22 juli 2014

Vetarme dressing bij Caesar salade


Een vetarme dressing voor bij de Caesarsalade, dat zag ik meteen zitten. Het recept komt van Jamie Oliver, die mij al meer dan eens geïnspireerd heeft. Tweede ontdekking van de dag: een fijne rosé, zoals ik er nog niet veel gedronken heb. Het gaat hier om een Dry Rosé Merlot van Hill & Dale, een Zuid-Afrikaanse wijn die we bij Kaapse Wijnen Rouseu op de kop tikten. Instant vakantiegevoel!


5 el magere YogKhurt (1 potje)  
1 el Rode Wijnazijn
8 Ansjovisfilets
1 el Worcestersaus   
1 tl mosterd
klein handvol basilicumblaadjes
1 knoflookteentje, geperst
sap van 1 à 1 1/2 citroen
50 g Parmezaan of pecorino
zout & peper naar smaak

Doe alle ingrediënten in de blender en bewaar in de koelkast tot gebruik. Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.