
Voor 2:
200 gr kippenlevertjes
200 gr spaghetti
2 Little Gem-slakropjes, in reepjes gesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 kleine ui, fijngesnipperd
boter en/of olijfolie
1 eetlepel cognac
enkele eetlepels kippenbouillon
50 gr pecorino, geraspt
wat verse dragon, fijngehakt
peper en zout
Bak de kippenlevertjes kort aan in wat boter en kruid ze met peper en zout. Zet de dampkap af en flambeer met de cognac. Zet opzij.
Kook ondertussen de pasta al dente.
Stoof in een andere ruime pan de ui en knoflook, voeg er de reepjes Little Gem aan toe en kruid met peper en zout. Stoof gedurende enkele minuten.
Doe de helft van de kippenbouillon bij de gebakken sla in de pan.
Giet de pasta af en roer er een scheut olijfolie door. Haal de kippenlevertjes uit de pan en doe ze bij de pasta. Doe het overtollige vet uit de pan van de levertjes en doe er dan het restje kippenbouillon bij. Doe de pasta met de kippenlevertjes en de saus bij de gebakken sla.
Werk af met dragon en pecorino.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.