1 tl roasted Cumin & Pepper van Santa Maria (of een
ander pittig kruidenmengsel)
zeezout
stengels peterselie mogen erbij 4 hele amandelen
1 teen knoflook
125 ml olijfolie
2 tl mosterd
1 tl vloeibare honing
¼ tl grof zeezout
1 teen knoflook
125 ml olijfolie
2 tl mosterd
1 tl vloeibare honing
¼ tl grof zeezout
Doe de peterselie, knoflook en amandelen in de keukenmachine en hak fijn, terwijl je de olie er in een fijn straaltje bijgiet langs de vulopening. Doe er daarna de mosterd, honing en zout bij en meng goed door. Laat nog even verder hakken vlak voor het serveren.
Wrijf de eendenborst in met olie en het kruidenmengsel en zeezout. Leg ze op een warme grill en laat snel bruinen aan iedere kant. Draai ze nog eens om en laat verder garen gedurende ong. 8 min. Laat de filets nog 5 min. rusten voor je ze versnijdt in schuine sneetjes. De perfecte eendenborst is nog roze van binnen.
Serveer met de peterseliesaus en wat witte rijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.