Bak de groenten in olie tot ze zacht zijn. Voeg de laurierblaadjes, chilivlokken, oregano en peper en zout toe en dan de kikkererwten, tomaten en bouillon. Breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 18–20 min. zachtjes koken. Voeg de spinazie toe, zet het vuur uit en roer tot de spinazie slinkt.
donderdag 14 juni 2012
Tomaten-kikkererwtensoep
Bak de groenten in olie tot ze zacht zijn. Voeg de laurierblaadjes, chilivlokken, oregano en peper en zout toe en dan de kikkererwten, tomaten en bouillon. Breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 18–20 min. zachtjes koken. Voeg de spinazie toe, zet het vuur uit en roer tot de spinazie slinkt.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.