Om in te bijten toch? Met pizza kan je echt alle kanten op. Wat dacht je van wat geroosterde rode paprika's, (voorgeblancheerde) peultjes en wat pesto en smeltkaas naar keuze? En 't ziet er nog tricolore Italiaans uit ook. Lekker!
Voor 1 pizza:
1 verpakking kant-en-klare pizzadeeg
1/2 potje geroosterde paprika's
een portie peultjes (sluimererwten)
een restje gruyère of mozzarella
wat pesto
Strijk de pizza in met wat olie (bijv de paprika-olie van het bokaaltje) en beleg met stukken geroosterde paprika en gehalveerde peultjes. Strooi er wat kaas over en lepel er wat pesto tussen. Bak de pizza af volgens de instructies van de fabrikant. Als je een pizzasteen gebruikt mag je de temperatuur flink wat hoger instellen en de baktijd verkorten. Zo krijg je een krokante bodem.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.