zaterdag 7 juli 2012

Trofie met courgette en pancetta


 Een receptje voor als je niet veel tijd hebt. 









  200 g Trofie 
  1 snede Pancetta van 0,5 cm dik, in reepjes of blokjes
  1 Ui, in halve ringen
  1 Courgette, in blokjes
  Olijfolie 
  4 blaadjes Salie
  150 ml Room
  Zeezout

  Peper  
Bak de ui en pancetta licht bruin in olijfolie, voeg de courgette toe en zeezout en salie naar smaak. Laat 8 minuten doorbakken op matig vuur. Kook ondertussen de pasta.  en Voeg dan de room bij de courgette en daarna de pasta. Hussel nog even door, en kruid af met peper en zout naar smaak.  

1 opmerking:

  1. Geprobeerd en goedgekeurd! Echt erg lekker, weer een idee om de courgetten uit de tuin van mijn ouders te verwerken.
    Heb geen trofie gevonden maar casareccia en dat leek er vrij goed op...
    Dank je Chris!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.