Met quiches kan je alle kanten uit. Je favoriete groentemengsel met dito kruiden doet het gegarandeerd ook goed in een quiche. Sla vooral het blindbakken niet over: zo is het deeg al wat voorgebakken en droog voordat je de vulling erin doet. Dat geeft op het eind een krokante bodem. Neem de grootste hoeveelheid als je deze quiche voor 4 personen maakt.
Voor 2 à 4:
Voor 2 à 4:
Stoof ondertussen de ui en knoflook met de paprika, courgette en aubergine aan in olijfolie. Laat ongeveer 15 min. zachtjes stoven. Kruid met peper en zout. Verdeel de groenten over het deeg. Verdeel de kerstomaatjes en de feta over de groenten. Klop de eieren met de room en kruid dit met peper en zout. Verdeel het eimengsel over de quiche. Bestrooi met de Italiaanse kruidenmix. Bak de quiche 35 minuten op 200 graden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.