Fruit de ui in de olie met peper en zout op halfhoog vuur tot hij gaar en lichtgekleurd is. Laat even afkoelen.
Rasp de courgettes en duw er het overtollige water uit.
Voeg het ei, de feta, de ui, de kruiden en de bloem toe. Doe er nog klink wat peper en een beetje zout bij.
Roer goed om. Als het mengsel nog te veel vocht bevat, doe er dan nog wat bloem bij.
Verhit de olie in een koekenpan en schep er steeds bergjes van 1 dienlepel in om de koekjes te bakken.
Keer ze allemaal eenmaal tot ze aan beide kanten lichtbruin zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Garneer met een kwartje citroen en een een toefje peterselie.
Roer goed om. Als het mengsel nog te veel vocht bevat, doe er dan nog wat bloem bij.
Verhit de olie in een koekenpan en schep er steeds bergjes van 1 dienlepel in om de koekjes te bakken.
Keer ze allemaal eenmaal tot ze aan beide kanten lichtbruin zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Garneer met een kwartje citroen en een een toefje peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.