zaterdag 14 juli 2012

Courgettekoekjes met feta

1 kleine Uiin halve ringen
3 el Olie
1 middelgrote Courgettegeraspt
1 Ei 
2 el Bloem
2-3 Takjes Munt Of Bladpeterseliede blaadjes, fijngehakt
75 gr Fetain blokjes 
1 Citroen
Bladpeterselieom te garneren
Zwarte Peper
Zout



Fruit de ui in de olie met peper en zout op halfhoog vuur tot hij gaar en lichtgekleurd is. Laat even afkoelen.
Rasp de courgettes en duw er het overtollige water uit. 

Voeg het ei, de feta, de ui, de kruiden en de bloem toe. Doe er nog klink wat peper en een beetje zout bij. 
Roer goed om. Als het mengsel  nog te veel vocht bevat, doe er dan nog wat bloem bij.
Verhit  de olie in een koekenpan  en schep er steeds bergjes van 1 dienlepel in om de koekjes  te bakken. 
Keer ze allemaal eenmaal tot ze aan beide kanten lichtbruin zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Garneer met een kwartje citroen en een een toefje peterselie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.