Ook in een vispapillot met groenten komt de spiraalsnijder van pas.
Voor 2:
2 stukken kabeljauwfilet
1 à 2 courgettes
1 rode ui
1 knoflookteentje
enkele kerstomaatjes, gehalveerd
enkele zongedroogde tomaatjes op olie (optioneel)
4 dunne citroenschijfjes
een scheutje witte wijn
een toefje philadelpiakaas (natuur of met kruiden)
2 pofaardappelen en wat kruidenboter
peper en zout en/of PH viskruiden
Verwarm de oven voor op 190°.
Snijd de courgette in sliertjes met de spiraalsnijder of gebruik een juliennesnijder.
Snipper de ui fijn en hak het knoflookteentje fijn.
Fruit de ui met knoflook zachtjes aan in een wokpan, doe er na enkele minuutjes de courgetteslierten bij en de fijngehakte zongedroogde tomatenstukjes. Laat enkele minuutjes stoven en kruid met peper en zout.
Leg de visfilets elk op een groot vel aluminium, kruid ze met viskruiden of met peper en zout. Leg er de telkens de helft van het ui-courgettemengsel op, en twee schijfjes citroen en de kerstomaatjes. Overgiet met een klein scheutje witte wijn en eventueel nog wat olie van de tomaatjes. Doe er ook nog een toefje roomkaas op.
Sluit de papillot goed af, maar zorg dat er nog wat ruimte is om de stoom te laten circuleren. Zet gedurende 25 minuten in de oven.
Lekker met aardappel in de schil en kruidenboter.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.