Een zomerse antipasto of waarom niet, een bijgerecht bij de BBQ. Maak een grotere portie als er vegetariërs onder je gasten zijn.
Voor 2:
1 aubergine, 1/2 cm dik
125 gr kerstomaten
100 gr feta
pijnboompitten, enkele eetlepels
chilivlokken (eventueel) of zwarte peper
basilicum
Voor 2:
1 aubergine, 1/2 cm dik
125 gr kerstomaten
100 gr feta
pijnboompitten, enkele eetlepels
chilivlokken (eventueel) of zwarte peper
basilicum
Snij de aubergines in plakken, strijk ze in met olijfolie en grill ze aan beide zijden. Hou ze opzij.
Rooster in een pan zonder vetstof de pijnboompitten.
Halveer de kerstomaatjes en snij de feta in blokjes. Meng kerstomaatjes met de feta en de pijnboompitten. Kruid met wat chilivlokken en verse basilicum.
Leg de aubergineplakken op een schaal en doe er de tomatensalade bovenop. Werk af met een flinke scheut olijfolie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.