maandag 19 maart 2012

Roodbaars op een bedje van spinazie en gele paprika

Heerlijk met verse vis en jonge spinazie!

Voor 2:
2 kleine roodbaarsfilets
350 g spinazie, gewassen en ontnerfd
¼ gele paprika, in kleine blokjes gesneden
1 teen knoflook , gepeld
zongedroogde tomaatjes (eventueel)
witte peper
zout



Bestrooi de roodbaarsfilets met (witte) peper en zout en bak ze aan elke kant in een braadpan met olie.
Stoof ondertussen de gele paprika in een klont boter in een voldoende ruime pan, samen met de gewassen spinazie.
Roer er doorheen met een vork waarop een teen knoflook geprikt zit. Kruid op het einde af met nootmuskaat, peper en zout.
Serveer de visfilets op een warm bord op een bedje van spinazie en leg er eventueel enkele stukjes gedroogde tomaat op.
Lekker met natuuraardappelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.